Jump to content

een onverwachte storm?


Guest Rens v.d. Pols

Recommended Posts

Guest Rens v.d. Pols

Heeft hier iemand een verklaring voor? Er is niks aan de hand zover we weten en toch staat het traffic light van spacew voor gemiddelde breedtegraden op possible, is er dan toch iets aan de hand?

Link to comment
Share on other sites

Guest Revontulet

Kan het niet komen van het coronale gat dat ze gisteren aanduiden op spaceweather? Het lijkt mij wel iets te klein om iets te veroorzaken but you never know.

De Kp gaat redelijk omhoog. nu voorspeld 4,33

Link to comment
Share on other sites

Guest Rens v.d. Pols

Het kan wel het is dan wel te laat, de density was daarnet ook weer even wat hoger dus dat zou kunnen de bz is ook goed zuidelijk op het moment en de snelheid is wat aan het stijgen en de bt gedraagt zich ietsje verhoogd. en vannacht was de magnometer -1175! Dus das erg negatief en zeer goed dus, misschien heeft dit inderdaad met het conorale gat te maken...waarschijnlijk haalt spacew daar possible vandaan.

Inderdaad ga ik er van uit dat het te zwak is maar je weet het maar nooit, het activiteitenrapport zit er dan weer eens naast...(netzo als op 7 augustus toen er ook een onverwachte KP 6 kwam)

En aan de KP is het ook te merken inderdaad dat er toch nog iets aankomt...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you also agree to our Terms of Use and our Privacy Policy.