Jump to content

standaard zonnevlammen


Guest Rens v.d. Pols

Recommended Posts

Guest Rens v.d. Pols

Wat me erg opvalt aan de zonnevlammen dat ze steeds hetzelfde zijn als ze onder de B in de A duiken. A9.84-A9.14-A8.44-A7.74-A7.14, het is bij elke uitbarsting steeds hetzelfde. Eigenlijk wel een stom gezicht

Link to comment
Share on other sites

is normaal hoor, is trouwens geen standaard en het zijn ook geen zonnevlammen :D

de zon geeft een constante straling af, in dit geval de X-stralen, wanneer het rustig is op de zon en de zonnevlekken geen zonnevlammen veroorzaken zien we dus de X-ray background flux of de achtergrondstraling, maw de straling van de zon achter de zonnevlammen of beter gezegd, wanneer geen zonnevlammen zijn zie je dat. Bij een blanke zon komt dit op een quasi gelijklopende lijn.

Link to comment
Share on other sites

Guest Rens v.d. Pols

Ja vrij opvallend is dat zeker wel. Dat het dan gelijk gaat lopen krijg je ook het effect dat de zonnevlammen met uitbarstinkjes steeds dezelfde aflopende waardes hebben. Maar het is gewoon een beetje opvallend dat het steeds hetzelfde is(de gewoonste zaak van de wereld dus)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you also agree to our Terms of Use and our Privacy Policy.