Jump to content

Poollicht.be stelt zich voor op Starnights - De grootste starparty van België


Recommended Posts

Ook dit jaar trekt onze vereniging, Astro Event Group vzw, naar de Westhoek, meer bepaald het domein de Palingbeek rondom Volkssterrenwacht Astrolab Iris, voor de 11de editie van de StarNights star-party.

Het concept is onveranderd gebleven, het StarNights weekend is nog steeds een aangename gelegenheid om mede-waarnemers te ontmoeten, om te horen waar iedereen mee bezig is en natuurlijk om waar te nemen als het helder is.

Tijdens dit weekend zijn er tal van activiteiten en één daarvan is de voorstelling van Poollicht.be. Tijdens onze voordracht stellen we onszelf kort voor en geven we een rondleiding doorheen onze website en wat we er allemaal op kunnen doen. Ook voor en na onze voordracht kan je ons vinden op Starnights; hopelijk is de Zon dan erg actief zodat we overdag naar de Zon kunnen kijken met de telescoop van de volkssterrenwacht of doorheen een H-alpha of CAK telescoop. Meer dan de moeite dus!

Meer info en het gehele programma: http://www.starnights.be

Hopelijk zien we jullie op Starnights 2012!

Het Poollicht.be / SpaceWeatherLive team

PS.: Noteer ook 5 oktober in jullie agenda, dan geeft Poollicht.be een voordracht in Oostende getiteld "Ruimteweer voor dummy's" waar we dieper ingaan op de zonneactiviteit en het poollicht spektakel.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you also agree to our Terms of Use and our Privacy Policy.